Lite löpning igen…

Gick upp tidigt idag, tänkte jag skulle varit  på gymmet tidigt också, men så blev det inte.

Är fortfarande inte kompis med min nya iPhone, eller snarare iTunes och jag som inte är vänner. Satt och försökte få iordning på lite spellistor och synka över musik men det gick inte som jag ville, men fick lite musik till sist.

Jag följer ju ett lite nybörjarprogram för löpningen som heter Couch to 5k, som är till för att fövandla soffpotatisar som mig till i alla fall nybörjar löpare… Blev klar med med vecka 7 av programmet nu, men börjar känna det som att jag vill öka på distansen och tiden snabbare än det programmet vill så funderar på någon annan variant.

Det sägs ju att man inte ska öka på distansen mer än 10% per vecka och det är väl förmodligen klokt, för i höstas när jag började springa och jag bara sprang så mycket jag orkade fick jag problem med knäna. Men har ju lärt mig lite bra stretchövningar och styrkeövningar för att slippa sånt så ska nog öka på lite smått och se vad som händer! Så länge man lyssnar på kroppen borde det ju vara lugnt!

…och idag så blev inte min löpsession sparad på iPhonen heller, så ingen Nike+ logg idag… Hade jag inte försörjt mig på att jobba med teknik så hade jag gnällt en massa nu om strulande datorer o skräp nu… :-) Men får hålla igen lite….