Styrketräningsdag

Idag blev det lite styrketräning på gymmet, brukar köra det när jag har vilodag från konditionsträningen… Och på grund av det så var det fem dagar sen jag körde sist, brukar försöka köra varannan, var tredje dag annars men har inte passat in i schemat.

Var lite skoj idag för kunde lasta på lite mer vikt på en del av övningarna, och det är ju alltid kul! Men måste nog pressa min PT nästa gång jag träffar henne, eller kanske vara tydligare med vad jag vill åstadkomma. Och det måste jag kanske bestämma mig för först! :-) Men det är väl egentligen lite allmän styrka, mer muskler ökar ju upp förbränningen och det behöver jag. Men även kanske lite mer inriktat på ben, core och rumpa för att hjälpa till med löpningen.

Jaja, det blir nog bra, är ju bara att köra på… :-)

Så idag blev det 45-50 minuter för att köra igenom hela kroppen, och sen en lite förhöjd nedvärmning efter det, 25 minuter på 75% av maxpuls på crosstrainern, så är härligt mör i hela kroppen och ska bli skönt att krypa ner i sängen strax….

…men nu blir det spännande att se om den jäkla snöplogen ska köra runt o köra bort alla snö utanför lägenheten hela natten idag med… Igår började dom 00:40 och höll på till runt 05:00 och jag sov inte bra om man säger som så… Inte så mkt för plogande, men för TUT-TUT-TUT varenda gång den jäkla traktorn skulle backa…. Och de har kört runt i två timmar redan och klockan är bara knappt midnatt så kanske blir en lång natt inatt igen.